Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 19
візитів сьогодні: 5531
візитів всього: 477424
Прогноз погоди
Житомирська міська рада висловлює співчуття у зв’язку зі смертю мера Миколаєва Володимира Чайки
3 березня 2013 року 19:06

Житомирський міський голова Володимир Дебой, виконавчий комітет та депутатський корпус Житомирської міської ради висловлюють співчуття родині і близьким людям Миколаївського міського голови Володимира Дмитровича Чайки.

02 березня 2013 року перестало битися серце мера м. Миколаєва – Володимира Чайки. Він працював, не шкодуючи себе. Його серце ніколи не знало спокою: воно хвилювалося і раділо, боліло за місто і святкувало в години перемог. Воно ніколи не було спокійним і байдужим. Воно не витримало ...

Чайка Володимир Дмитрович народився 5 жовтня 1948 року в м. Берислав Херсонської області. Згодом родина переїхала жити в до м. Миколаєва. У червні 2000 р. Володимир Чайка був обраний Миколаївським міським головою, а в березні 2002 і в березні 2006 р. – переобраний повторно.

Володимир Дмитрович Чайка був хорошою людиною, розумним та досвідченим керівником, гідно представляв інтереси мешканців м. Миколаєва. Заслуги Володимира Чайки по праву удостоєні найвищих нагород. За вагомий внесок у соціально-економічний і культурний розвиток України нагороджений орденами «За заслуги» ІІІ та ІІ ступеня. У 2007 році визнаний кращим міським головою року – удостоєний звання «Людина року» в номінації «Міський голова року». Нагороджений Орденом святого рівноапостольного князя Володимира ІІІ ступеня за вклад у розвиток храмів. Йому присвоєне почесне звання «Заслужений працівник соціальної сфери України», отримав численні міністерські грамоти та подяки.

Прощання із міським головою Миколаєва відбудеться в понеділок, 04 березня 2013 року. Цей день у м. Миколаєві оголошено днем жалоби.

Вічна пам'ять Володимиру Дмитровичу Чайці.

 

Вшанувати пам’ять міського голови Миколаєва та попрощатися з колегою Володимиром Чайкою поїхав Житомирський міський голова Володимир Дебой.

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare