Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 27
візитів сьогодні: 5559
візитів всього: 481401
Прогноз погоди
Житомир отримав 4 золоті та 1 срібну медалі
1 березня 2013 року 18:13

Чотири золоті та одну срібну медалі привезли житомиряни із міжнародної виставки  «Сучасні заклади освіти-2013». Про це повідомив 28 лютого 2013 року під час засідання батьківської ради заступник міського голови Олександр Бочковський.

За результатами тематичних конкурсів золото отримали:

–        науково-методичний центр управління освіти Житомирської міської ради  (номінація «Міжнародна співпраця в галузі освіти»);

–        служба європейської політики та міжнародних зв’язків (номінація «Міжнародна співпраця в галузі освіти»);

–        Житомирська міська гуманітарна гімназія № 23 ім. М.Й. Очерета (номінація «Професійна діяльність вчителя в інноваційному навчальному закладі»);

–        Житомирська загальноосвітня школа І-ІІІ ступені № 5 (номінація «Управління і науково-методичний супровід інноваційного розвитку в сучасних закладах освіти»).

Срібну медаль у номінації «Діяльність асоційованих шкіл ЮНЕСКО в Україні і за кордоном» виборов ліцей № 25 ім. М.О.Щорса м. Житомира.

Учень ЗОШ№30 Євген Шахрай зайняв І місце у всеукраїнському конкурсі з екології та фізики і делегований від України для участі в міжнародному конкурсі.

Напрацювання освітян міста Житомира високо відзначені Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України, Національною академією педагогічних наук України.

Як повідомили в управлінні освіти Житомирської міської ради, Міжнародна виставка зібрала професіоналів освітянської галузі з усіх регіонів України, близького та далекого зарубіжжя. У ній взяли участь навчальні заклади різних форм власності, наукові установи, органи управління освітою, видавництва, агенції та міжнародні представництва.

Міжнародний освітянський форум став центром обміну інноваційними педагогічними ідеями, передовим досвідом фахівців різних держав, презентацій педагогічних досягнень, творчого пошуку ефективних шляхів підвищення якості освіти.

 

Управління по зв’язках з громадськістю

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare