Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 29
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 477004
Прогноз погоди
Творімо добро разом
18 лютого 2013 року 18:30

 

 

14 лютого, в День всіх закоханих, у Житомирі відбулась благодійна акція «Подаруй надію», яку організували комунальне підприємство «Обрядове» Житомирської міської ради, святкова майстерня «Фігаро» спільно з волонтерами Житомирського державного університету ім. І.Франка.

По вул. В.Бердичівській, 61/18, біля Будинку урочистих подій перехожі могли придбати небесний ліхтарик або гелієву повітряну кульку.

Той, хто придбав небесний ліхтарик або повітряну кульку, зміг втілити в життя мрію багатьох дітей сиріт, які так потребують нашої допомоги.

Шляхом реалізації повітряних кульок та небесних ліхтариків волонтерам вдалося зібрати суму 1020 грн. Отримані кошти будуть спрямовані  50 дітям від 3-х до 16-ти років Житомирського центру соціально-психологічної реабілітації, які тимчасово потребують соціально-психологічної підтримки.

Також, у рамках  акції о 15.00 годині в залі Будинку урочистих подій відбулося свято до Дня закоханих. Організатори акції запропонували взяти участь у конкурсах, вікторинах з розіграшем призів. Доводили свої почуття один одному три пари закоханих студентів. Глядачам та усім присутнім теж було цікаво, адже серед них також  розігрувалась лотерея. Серед подарунків були білети до кінотеатру «Україна». Інші подарунки стали сюрпризом для закоханих та усіх присутніх.

  Організатори заходу поділились тим, що планують подібні благодійні акції влаштовувати на всі свята, які стосуються родини, жінки-матері, дитини, батька, всіх свят, що зміцнюють родинні зв’язки.

  Таким чином, у день святого Валентина, покровителя всіх закоханих, всіх подорожуючих та покровителя хворих діток працівникам комунального підприємства «Обрядове» Житомирської міської ради вдалося досягти одразу двох цілей – організувати благодійну акцію, і таким чином допомогти дітям, які того потребують, а також – заявити житомирянам, особливо тим, які планують одружитися і поєднати свої долі в одну, про те, що вони працюють і роблять це по новому, по сучасному і з великим ентузіазмом.

   Акція відбулась за підтримки управління культури Житомирської міської ради.

 

Управління культури міської ради

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare