Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 28
візитів сьогодні: 5534
візитів всього: 482282
Прогноз погоди
Володимир Дебой: житомиряни захищені від зростання тарифів на теплопостачання
16 лютого 2013 року 12:08

Залучення 15 млн.євро від ЄБРР й Фонду Е5Р та модернізація системи теплопостачання міста захистять житомирян від зростання тарифів на послуги теплопостачання навіть за умови зростання вартості енергоносіїв, – упевнений Житомирський міський голова Володимир Дебой.

Пояснення просте: модернізація системи теплопостачання міста передбачає не просто заміну тепломереж, а й встановлення сучасного енергоефективного обладнання та устаткування, яке споживатиме у рази менше електроенергії та інших енергоносіїв. Відповідно, навіть при зростанні їх вартості, собівартість послуги теплопостачання залишиться на одному рівні через зменшення використання цих же енергоресурсів.

«Залучення коштів ЄБРР та Фонду Е5Р  дасть можливість Житомиру мати надійне теплопостачання без втрат тепла та з економією енергоресурсів. Житомиряни будуть захищені від зростання тарифів. Якщо навіть плата за енергоносії підвищиться, тарифи на послуги теплопостачання залишаться на одному рівні. Адже модернізація передбачає зменшення втрат тепла, економне та ефективне використання газу й електроенергії», – повідомив Володимир Дебой.

Нагадаємо, 14 лютого 2013 року Житомир та ЄБРР підписали договір гарантії, відшкодування та підтримки проекту з модернізації системи теплопостачання у м. Житомирі.


 

Управління по зв’язках з громадськістю

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare