Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 19
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 476454
Прогноз погоди
Підготовка міста до весняних паводків
14 лютого 2013 року 12:09

 

Робоча нарада з приводу роботи комісії управління Держтехногенбезпеки в Житомирській області з перевірки виконання заходів з пропуску повені за участю керівників виконавчих органів міської ради розглянула питання стану готовності до пропуску льодоходу, весняної повені та дощових паводків водосховищ, гідротехнічних споруд, штучних споруд на автошляхах та об’єктів життєзабезпечення і господарювання міста Житомира.

Заступник міського голови О.М. Бочковський повідомив, що «з метою запобігання виникненню надзвичайних ситуацій у період пропуску льодоходу та весняної повені, мінімізації негативних наслідків, оперативного реагування та недопущення порушення нормальних умов життєдіяльності населення міста Житомира згідно з Планом дій, визначених рішенням міської комісії з питань ТЕБ і НС проводиться планомірна робота».

Начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення М.В. Дідківський зазначив, що рішенням міської комісії з питань ТЕБ та НС визначено склад міської оперативної групи  з координації дій органів управління, сил та засобів при виникненні надзвичайних ситуацій у повеневий та паводковий період в 2013 році. План заходів управлінь, організацій, установ та підприємств  м. Житомира щодо підготовки до пропуску льодоходу, весняної повені та дощових паводків у 2013 році доведено до всіх виконавців.

Начальник управління комунального господарства О.В. Марцун розповів про вжиті заходи стосовно забезпечення належної роботи комунальних служб з підготовки міста до весняних повеней. Зокрема, всі зливостоки приведено у належний стан. Магістральні колектори знаходяться у робочому стані. Найбільше проблем виникає, як правило у приватному секторі. Частина власників приватних садиб для відведення води виконує рівчаки, або ж не прибирає сніг з власного подвір’я створюючи підтоплення будинків. Комунальні підприємства допомагають у цих ситуаціях. Однак, мешканці самі мають бути відповідальними за свої дії, не допускаючи подібного.

Начальник управління Держтехногенбезпеки в Житомирській області Стельмашов І.В. представив склад комісії, яка буде здійснювати перевірку стану готовності до пропуску льодоходу, весняної повені та дощових паводків водосховищ, гідротехнічних споруд, штучних споруд на автошляхах та об’єктів життєзабезпечення і господарювання міста Житомира та її завдання.

Враховуючи весняний метеопрогноз  загрозливих ситуацій не передбачається.

 

Управління по звязках з громадськістю

 

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare