Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 23
візитів сьогодні: 5547
візитів всього: 479404
Прогноз погоди
ІV Всеукраїнський фестиваль «Розстріляна молодість» пройшов у Житомирі
12 лютого 2013 року 17:47

 

Сьогодні, 12 лютого 2013 року, в облмуздрамтеатрі відбулось відкриття фіналу IV Всеукраїнського літературно-музичного фестивалю «Розстріляна молодість». Голова обласної ради Йосип Запаловський, міський голова Володимир Дебой та заступник голови облдержадміністрації Віктор Балюрко привітали організаторів та учасників фестивалю.

«Воїни-інтернаціоналісти виконали свій обов’язок перед Батьківщиною. Сьогодні ми віддаємо честь і шану афганцям та виховуємо підростаюче покоління на прикладах мужності воїнів-інтернаціоналістів та їх любові до держави», - наголосив міський голова Володимир Дебой.

Кращі художні колективи Житомира та інших міст України виступилисьогодні на сцені облмуздрамтеатру. Засновник та організатор фестивалю директор Житомирського професійного ліцею харчових технологій, член Національної спілки журналістів України, письменник і поет, полковник СБУ у запасі Анатолій Шмалюк привітав учасників фестивалю із відкриттям фіналу та побажав успіху.

Для участі у фестивалі «Розстріляна молодість» оргкомітетом було проведено три відбіркові тури, в яких брали участь більше чотирьохсот професійних та самодіяльних поетів, композиторів, художників, співаків, а також творчих колективів, народних колективів духових оркестрів, учнівська та студентська молодь з різних куточків України.

У фінальній частині фестивалю взяли участь конкурсанти із Луганської, Хмельницької, Одеської, Кіровоградської, Рівненської областей.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare