Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 25
візитів сьогодні: 5531
візитів всього: 475496
Прогноз погоди
Олександр Бочковський зустрівся із засновником проекту «Парад вишиванок»
8 лютого 2013 року 17:55

Сьогодні, 8 лютого 2013 року, в прес-центрі міської ради відбулась зустріч заступника міського голови Олександра Бочковського та засновника проекту «Парад вишиванок», голови громадської організації «Столичні ініціативи» Ігоря Добруцького. Участь у зустрічі взяли також начальники управління освіти Валентина Весельська та управління культури Лариса Харчук.

Ігор Добруцький подякував житомирянам за активну участь у проекті та Олександру Бочковському за підтримку у організації встановлення та розфарбування писанки, яка в Києві на День незалежності України 24 серпня 2012 року разом із писанками з усіх областей держави була встановлена на Співочому полі.

На зустрічі художникам, що розписували писанку, та їх помічникам були вручені дипломи та подарунки. Крім того, автори проекту презентували план фестивалів на 2013 рік.

«У цьому році ми плануємо провести «Фестиваль писанок 2013», «Парад вишиванок 2013», «Фестиваль Святого Миколая» та «Фестиваль шопки»», - повідомив Ігор Добуцький.

Олександр Бочковський підкреслив важливість реалізації таких проектів:

«Ми радо підтримуємо такі проекти, адже вони об’єднують людей, формують культурні та моральні цінності суспільства. Тим паче, що Житомиру є чим похвалитись та вразити».

 Начальник управління освіти Валентина Весельська наголосила на важливості участі дітей у таких фестивалях, адже це сприятиме усвідомленню національної ідентичності та формуванню свідомості.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare