Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 32
візитів сьогодні: 5532
візитів всього: 477426
Прогноз погоди
Житомирянка Анастасія Золотницька отримала стипендію Президента України
6 лютого 2013 року 11:49

Сьогодні, 06 лютого 2013 року, Житомирський міський голова Володимир Дебой привітав ученицю 9 класу міського ліцею при ЖДТУ Анастасію Золотницьку із перемогою на Міжнародному мовно-літературному конкурсі ім. Тараса Шевченка, а також вручив стипендію Президента України.

Житомирянка Анастасія Золотницька – одна із 39 стипендіатів Президента України у рамках конкурсу. Дівчина набрала найбільшу кількість балів за результатами конкурсу, за що нагороджена стипендією Президента України у розмірі 7200 грн.

Дівчина прийшла на нагородження із мамою – викладачем Житомирського національного агроекологічного університету та директором ліцею. «У кожної людини свої здібності. Я намагаюся розвинути свої. Завдяки вихованню і підтримці моїх батьків, педагогічній майстерності Олени Володимирівни я змога досягти такого результату», – розповідає переможниця конкурсу Анастасія Золотницька, а також дякує педагогам міського ліцею та міському голові Володимиру Дебою за сприяння і заохочення до навчання талановитої молоді.

Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді ім. Тараса Шевченка започаткований у 2011 році з метою піднесення престижу української мови і літератури молодого покоління, стимулювання учнівської та студентської молоді до вивчення рідної мови, підвищення рівня загальної мовної культури та в рамках підготовки до відзначення у 2014 році 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка.

Анастасія Золотницька – стипендіатка Президента України, переможниця Міжнародного мовно-літературного конкурсу ім. Т.Шевченка

Анастасія Золотницька із директором ліцею Юрієм Кошевичем та мамою Юлією Золотницькою

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare