Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 28
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 481483
Прогноз погоди
Міський голова провів особистий прийом громадян
5 лютого 2013 року 10:16

Cьогодні, 5 лютого 2013 року, Житомирський міський голова Володимир Дебой провів особистий прийом громадян. До очільника міста звертаються переважно із проблемами житлово-комунальної сфери,  земельних відносин, соціального захисту та охорони здоров’я.

 Перед початком роботи міський голова звернувся до заступників та начальників управлінь виконавчого комітету, присутніх на прийомі:

«Ті проблеми, які люди піднімають на прийомі, стосуються не лише компетенції та можливостей виконавчих органів міської ради, але й, у своїй більшості, повноважень держави. Тому, я прошу зважено та з розумінням поставитись до питань громадян».

 Більшість питань стосується житлово-комунальної сфери, серед них звернення мешканців будинку по вул. Мануїльського стосовно ремонту покрівлі будинку, звернення громадян з позачергового виділення житла для інваліда війни та інші. Для вирішення проблем житомирян після завершення прийому готуються доручення міського голови.

На прийом до міського голови прийшли і жителі будинку по вул. Щорса, 234-б. Цей будинок побудовано на території Оліївської сільської ради Житомирського району, на що було отримано відповідний дозвіл.

Сьогодні виникла ситуація коли потрібно вирішити проблеми підключення до інженерних мереж, які обслуговуватимуть будинок, землекористування, прийняти будинок в експлуатацію та вирішити питання приватизації житла і оформлення права власності. Ці питання повинні вирішувати Оліївська сільська рада, яка надавала дозвіл на будівництво.

Але люди йдуть на прийом до міського голови, тому що добитись вирішення проблем у Оліївській сільській раді не можуть.

Усі звернення громадян, що надійшли під час особистого прийому, зареєстровано, а також направлено до розгляду та виконання профільним заступникам і виконавчим органам міської ради.  Їх виконання взято під особистий контроль міським головою.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare