Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 38
візитів сьогодні: 5549
візитів всього: 481350
Прогноз погоди
Житомирській митниці 20 років
4 лютого 2013 року 17:38

Сьогодні, 04 лютого 2013 року, Житомирська митниця святкує 20-річчя з дня заснування. На урочистостях з нагоди річниці створення митниці в Обласній філармонії були присутні Житомирський міський голова Володимир Дебой, заступник голови облдержадміністрації Олександр Никитюк, заступник голови обласної ради Михайло Чигир. Привітати митників прийшов і заступник міського голови Петро Закусило, який 8 років, найдовше із усіх очільників митниці, очолював Житомирську митницю.

«Житомирська митниця активно працює! І цьому підтвердження – найбільші показники діяльності у 2012 році. Колектив у складі 308 осіб забезпечив надходження до державного бюджету 7,5 млрд. грн. митних платежів. Крім того, 20 млн. грн. – надходження до міського бюджету у вигляді екологічного податку та податку з доходів фізичних осіб», - наголосив Володимир Дебой.

Житомирська митниця сьогодні надійно захищає наш ринок від контрабанди, вивезення з країни культурних цінностей, припинення будь-яких злочинів і правопорушень на митному кордоні нашої держави, створює додаткові умови для розвитку економіки.

"Я щиро вітаю вас колеги із 20-річчям створення митниці! Сьогодні у митниці працює великий злагоджений колектив, який має славні традиції та високий професіоналізм. Бажаю вам успіху у роботі, міцного здоров'я та сімейного затишку", - побажав Петро Закусило.

Володимир Дебой подарував начальнику митниці Владиславу Суворкіну цінний подарунок та нагородив грамотами виконавчого комітету міської ради кращих працівників митниці.

Міський голова побажав усім працівникам і ветеранам митної служби міцного здоров'я, щастя і благополуччя, професійних успіхів у благородній справі служіння інтересам України та її громадян.

По завершенню урочистостей розпочався святковий концерт.

 

Управління по зв’язках з громадскістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare