Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 27
візитів сьогодні: 5542
візитів всього: 482072
Прогноз погоди
Неприбрані тротуари? – «Спасибі» депутату!
30 січня 2013 року 18:00

Голова облдержадміністрації Сергій Рижук подякував комунальним службам за належний стан доріг. На прибирання доріг щодня виходить 16-18 одиниць техніки, по 3-4 бригади працівників. На зимовий період заготовлено майже 10 тисяч тонн піщаносолевої суміші.

Однак, ситуація із заледенілими тротуарами та прибудинковими територіями бажає кращого. «Прибирання території будинків, які перебувають на балансі КВЖРЕПів, входить у квартплату. Території загальноміських тротуарів не входять до послуги прибирання будинку, їх прибирають КВЖРЕПи безкоштовно», – інформувала сьогодні, 30 січня 2013 року, начальник управління житлового господарства Світлана Півоварова.

Нагадаємо, у минулому році для КВЖРЕПів було придбано 8 тракторів. Місто планувало придбати ще 4 трактори. Однак, у результаті звернення одного із депутатів до всіх можливих перевіряючих органів, упродовж півроку тривали перевірки щодо придбаних тракторів. Таким чином, частина КВЖРЕПів залишилася взагалі без техніки, а винести вручну 3-місячну норму опадів, щоб вона не перетворилася у суцільну ковзанку, не можливо.

Щодо трактора, придбаного на полігон для утилізації побутових відходів також уже надійшов депутатський запит, – інформував міський голова Володимир Дебой сьогодні, 30 січня, під час прес-конференції. Керівник міста запропонує депутатам разом відвідати сміттєзвалище і таким чином переконатися, для чого там необхідна техніка.

«Я буду вносити пропозиції на сесії щодо закупівлі техніки у цьому році для прибирання доріг, вулиць та прибудинкових територій. Це буде комбінована техніка – для прибирання територій у будь-яку пору року. Ми будемо купувати спецтехніку для того, щоб та жіночка із відром (див. нижче, слайд 1, – ред.) не мучилася і ми з неї не знущалися», – сказав Володимир Дебой.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare