Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 30
візитів сьогодні: 5534
візитів всього: 481618
Прогноз погоди
Волонтер – це звучить гордо!
30 січня 2013 року 16:33

 

29 січня 2013 року до Міської школи волонтерів, яка діє при Житомирському міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, приєдналися волонтери Житомирського агротехнічного коледжу.

Волонтери – це люди, які творять добрі справи та допомагають тим, хто цього потребує, не чекаючи за це матеріальної винагороди. І саме молодь, найактивніша частина суспільства, найбільш гостро відчуває проблеми сьогодення, має потенціал для їх вирішення та може зробити наш світ кращим.

Студенти агротехнічного коледжу вже багато років є активними учасниками усіх соціальних та благодійних акцій, які проводяться у місті, допомагають сім’ям та дітям, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Директор міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ольга Юрченко та заступник директора з виховної роботи Житомирського агротехнічного коледжу Петро Іванцов звернулися до молодих людей із добрим напутнім словом, побажали успіхів та наснаги у нелегкій, але почесній волонтерській праці, а також вручили студентам символічні посвідчення волонтера. Відкриття волонтерської школи ознаменувалося початком проведення курсу лекційно-тренінгових занять з підготовки волонтерів, що спрямований на профілактику негативних явищ, роботу з сім’ями у складних життєвих обставинах, роботу з людьми з фізичними обмеженнями, організацію дозвілля дітей та інші цікаві теми. Студенти стали не просто слухачами, а й активними учасниками тренінгу.

 

 

Житомирський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare