Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 34
візитів сьогодні: 5531
візитів всього: 482219
Прогноз погоди
Міський голова особисто виїхав на місце знесення аварійного будинку по вул. Старовільській
30 січня 2013 року 13:54

Вчора, 29 січня 2013 року, міський голова Володимир Дебой особисто виїхав на місце знесення аварійного будинку по вул. Старовільській, 28. Над роботами працювали житлово-комунальні служби, залучено також техніку одного із підприємців міста. За 1 день будинок знесено.

Будинок по вул. Старовільській, 28 – 1917 року забудови, 10 років тому його визнано аварійним, що не підлягає ремонту, а має бути знесеним. Однак, до 2013 року будинок не зносили, тут фактично проживало 7 осіб в антисанітарних умовах, без водопостачання, освітлення, тепла.

Міська влада знайшла інвестора, готового вкласти кошти у будівництво та цій території нового об’єкту. Сесією міської ради земельну ділянку площею 0,16 га передано у постійне користування  Державному експортно-імпортному банку України у місті Житомирі, а рішенням міськвиконкому мешканці, які проживали у будинку, відселені у кімнати по вул. Східній, 70.

Як повідомив міський голова Володимир Дебой сьогодні, 30 січня 2013 року, під час прес-конференції, загальна сума проекту становить близько 30 мільйонів гривень. Із них майже 3 мільйони гривень банк спрямовує як дольову участь у розвиток міста.

Розпорядженням міського голови створено робочу групу у складі депутатів міської ради, представників виконавчого комітету, що займатиметься питанням ефективного розпорядження виділених банком коштами та вивченням ситуації надання квартир чи іншого житла для людей, які фактично проживали в аварійному будинку. Після дослідження ситуації комісія внесе пропозиції на розгляд сесії.

Державний банк «Укрексім» отримав дозвіл Міністрерства фінансів і затвердив план на будівництво першої черги своєї філії у м. Житомирі.

Міський голова В.Дебой вважає, що влада повинна вирішувати складні, наболілі, здавалося безнадійні питання у місті, особливо коли це стосується зміни його зовнішнього вигляду та комфортного проживання житомирян. Сьогодні, одне з таких питань, нарешті, виконане.

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare