Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 33
візитів сьогодні: 5548
візитів всього: 482465
Прогноз погоди
Нинішні та колишні мери міст прийшли на засідання журналістського клубу
25 січня 2013 року 17:26

Вчора, 24 січня 2013 року, відбулося друге засідання клубу журналістів Житомира. Близько 50 представників ЗМІ, у тому числі редакторів друкованих та електронних видань, відомих журналістів міста та житомирян, дотичних до галузі журналістики,  зустрілися у неофіційному форматі, аби поспілкуватися, об’єднатися та просто гарно провести час.

Серед почесних гостей засідання – Житомирський міський голова Володимир Дебой, екс-мери міста Віра Шелудченко та Георгій Буравков, міський голова Коростеня 4-х скликань Володимир Москаленко, а також місцеві депутати та народні депутати України.

Тема зустрічі – Житомир вчора, сьогодні, завтра.

Нинішній міський голова Володимир Дебой та екс-мери Житомира коротко окреслили діяльність своєї каденції, проаналізували свої досягнення та прорахунки, відповіли на запитання журналістів, а потім самі  мали змогу поставити запитання до представників ЗМІ.

Зокрема, міського голову Житомира Володимира Дебоя цікавило, коли нарешті і житомирські журналісти почнуть бачити і показувати людям добро, без криміналу та політики. Редактор одного з інтернет-ресурсів Сергій Фещенко говорить, що його видання саме таким шляхом і рухається, хоч це складно: «Ми пишемо позивні новини. Наш слоган – про позитив без негативу, про негатив із позитивом».

Екс-мер Житомира Віра Шелудченко запитала про те, що спонукає журналістів до своєї роботи. Редактор газети «Місто» Антон Бездітко із гумором відповів, що крім зарплати, ще й совість.

А от міського голову Коростеня Володимира Москаленко цікавило, чи назвуть житомирські «акули пера» три речі, які об’єднують міста Житомир та Коростень. Перше, що назвали місцеві представники ЗМІ – Житомирська область, друге – деруни, а третє – древня історія.

Під кінець засідання до мерів Володимира Дебоя та Володимира Москаленка звернулися журналісти із проханням розмежувати свята: День міста Житомира та Свято дерунів у Коростені, які проходять одночасно. Житомирські представники ЗМІ зізналися, що просто хочуть відвідати 2 свята: покуштувати дерунів у Коростені та посмакувати шашликами, хлібобулочними виробами на День міста у Житомира.

Управління по зв’язках з громадськістю 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare