Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 29
візитів сьогодні: 5543
візитів всього: 482095
Прогноз погоди
Відбулась нарада із представниками спілки воїнів-інтернаціоналістів
18 січня 2013 року 10:48

 

16 січня 2013 року відбулася нарада щодо виконання Меморандуму про взаємодію і співробітництво між виконавчим комітетом Житомирської міської ради та Житомирською міською спілкою воїнів–інтернаціоналістів під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради П.І.Закусила.

З метою ефективного розгляду пропозицій представників спілки воїнів–інтернаціоналістів участь в проведенні наради взяли керівники відповідних виконавчих органів міської ради, а саме:  управлінь праці та соціального захисту населення, житлового та комунального господарств, охорони здоров’я, транспорту та зв’язку, начальник управління пенсійного Фонду  України в м. Житомирі, міський військовий комісар та інші.   

Під час проведення наради обговорено виконання основних положень Меморандуму та заслухано пропозиції представників Житомирської міської спілки воїнів-інтернаціоналістів, визначено основні пріоритети подальшої співпраці.

Представники спілки звернули увагу присутніх на нараді, що у найближчі роки учасники бойових дій у Афганістані у своїй більшості будуть оформлювати пенсію. Представники Пенсійного фонду у Житомирі запевнили, що проблем із видачею різного роду довідок для афганців не буде. Крім того, 73 афганцям було безкоштовно надано ліфтові картки. Наразі вирішується питання безкоштовного поповнення цих карток організаціями, що утримують та обслуговують ліфти у Житомирі.

15 лютого 2013 року у Житомирі воїни-інтернаціоналісти будуть святкувати 25-у річницю створення спілки. Запрошуємо всіх небайдужих житомирян долучитись до святкування річниці. Колона учасників війни та їх рідних проходитиме о 13.00 год. із майдану Соборного до пам’ятного знаку «Чорний тюльпан», що на Новому бульварі.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare