Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 28
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 477317
Прогноз погоди
З майданів та вулиць міста комунальні служби вивозять сніг
17 січня 2013 року 14:50

Сьогодні, 17 січня 2013 року, завдяки сприятливій погоді комунальні служби міста розпочали вивезення снігу із майданів та вулиць міста. Як повідомив начальник управління комунального господарства Олександр Марцун, зараз техніка прибирає сніг на майдані Соборному. Потім будуть очищати вул. Велику Бердичівську, Шевченка та інші вулиці.

«Техніка першочергово прибирає сніг на вулицях, де через великі його об’єми проїжджа частина дороги звужена - це вул. Київська, Велика Бердичівська, вул. на Мальованці. Крім того, сьогодні вночі на центральних та другорядних вулицях міста працювали грейдери, які розчищали проїжджу частину від снігу та розширювали її», - наголосив Олександр Марцун.

Він також повідомив, що активно проводиться роз’яснювальна робота із керівниками підприємств, установ та організацій щодо розчистки від снігу та льоду закріплених за ними територій.

Нагадаємо, що у грудні 2012 року у Житомирі випало три місячні норми снігу. Комунальні служби міста доклали максимум зусиль, щоб забезпечити очистку доріг від снігу та забезпечення стабільної роботи громадського транспорту.

Комунальні служби міста продовжуватимуть роботи з вивезення снігу.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare