Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 28
візитів сьогодні: 5615
візитів всього: 595117
Прогноз погоди
Про роботу Житомирського міського центру соціальних служб по адресному наданню соціальних послуг
25 червня 2009 року 16:10
Про роботу Житомирського міського центру 
 соціальних служб по адресному наданню соціальних послуг

25 червня на засіданні виконавчого комітету міської ради Житомирський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проінформував про роботу з сім’ями.
Центр здійснює адресне надання психологічних, соціально-педагогічних, юридичних, соціально-економічних, інформаційних та соціально-медичних послуг сім’ям, які опинилися у складних життєвих обставинах і потребують сторонньої допомоги. Окрім того, координується діяльність суб’єктів соціальної роботи щодо захисту прав дітей, молоді та сімей різних категорій.
Всього на обліку у Центрі перебуває 563 сім’ї, під соціальним супроводом – 58, під патронажем – 61. Їм надано 852 соціальні послуги.
Основними причинами взяття під соціальний супровід є насильство в сім’ї, безвідповідальне батьківство, самозайнятість батьків, міжособистісні проблеми як між батьками, так і між батьками та дітьми, відмова від новонародженої дитини, соціально-медичні, юридичні, житлово-побутові проблеми, труднощі, пов’язані із навчальним процесом та адаптацією дитини у дошкільному закладі тощо.

Прес-служба Житомирської міської ради




Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare