Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 24
візитів сьогодні: 5553
візитів всього: 476929
Прогноз погоди
Затверджено заходи щодо подолання бідності в м. Житомирі
25 червня 2009 року 15:09
Затверджено заходи щодо подолання бідності в м. Житомирі

25 червня на засіданні виконкому Житомирської міської ради було затверджено заходи щодо реалізації в 2009 році Стратегії подолання бідності в місті Житомирі.
Згідно з рішенням виконкому, з метою реалізації Стратегії передбачено здійснення заходів щодо розвитку інвестиційної діяльності, передусім, шляхом створення сприятливих умов по залученню в економіку міста іноземних інвестицій.
З метою підвищення якості робочих місць та мотивації населення до працевлаштування заплановано низку заходів для підвищення рівня заробітної праці в місті, недопущення використання робочої сили з оплатою праці нижче законодавчо встановленого її мінімального розміру, забезпечення міжкваліфікаційних співвідношень у розмірах тарифних ставок.
Також передбачено сприяння першочерговому працевлаштуванню безробітних, які потребують соціального захисту та не здатні на рівних конкурувати на ринку праці, шляхом покращення якості відбору підприємств, організацій та установ.
Серед заходів по подоланню бідності в Житомирі варто також відзначити сприяння забезпеченню тимчасової зайнятості, зокрема на оплачуваних громадських роботах, за рахунок Фонду соціального страхування на випадок безробіття та за рахунок коштів роботодавців щорічно не менше 1, 2 тис. безробітних осіб. Планується також підвищити привабливість цих робіт для населення за рахунок зростання рівня оплати праці.
Підтримкою для найбільш вразливих верств населення та людей похилого віку стане безоплатне гаряче харчування в закладах громадського харчування, спільно з благодійними організаціями та продовження харчування бездомних громадян міста, сприяння створенню в Житомирі соціальних магазинів.

Прес-служба міської ради



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare