Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 22
візитів сьогодні: 5541
візитів всього: 482056
Прогноз погоди
Діти – дітям
25 грудня 2012 року 17:50

У місті продовжуються благодійні новорічні акції для дітей. 25 грудня 2012 року відбулася акція до Новорічних свят для дітей із сімей соціально незахищених категорій.

Організаторами акції виступили Житомирський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та Житомирський агротехнічний коледж.

Волонтери коледжу підготували для дітей чудову святкову програму: новорічну виставу, веселі та цікаві ігри та конкурси. Діти залюбки гралися, співали, розказували віршики, водили хороводи навколо новорічної ялинки разом із Білосніжкою, гномами, Бабою Ягою, Снігуронькою та феями.

Цікавинкою для дітей була Майстерня Діда Мороза, де діти виготовляли прикраси для ялинки та стали учасниками дитячого святкового боді-арту. І звичайно ж, усі дітки отримали від Діда Мороза подарунки – солодощі, канцтовари та іграшки. До збору подарунків долучилися всі студенти студенти навчального закладу. З вітаннями до діток та їх батьків звернувся директор Житомирського агротехнічного коледжу Архип Борисович Войтенко.

Жодна дитина не залишилася обділеною, адже Новий рік – це найулюбленіше дитяче свято, це час, коли збуваються найзаповітніші мрії. Тож нехай Новий рік подарує цим діткам щастя, усмішки, домашній затишок та тепло.

Житомирський міський центр

соціальних служб для сім’ї,

дітей та молоді



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare