Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 16
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 477017
Прогноз погоди
Ліквідовано наслідки повторної аварії магістрального водогону на вул. Вітрука, 42/7
25 грудня 2012 року 11:08

З настанням зимового періоду, у зв’язку з різкими пониженням температури зовнішнього повітря, через відповідні навантаження на інженерні водопровідні мережі має місце збільшення кількості аварійних ситуацій на міських водогонах.

З метою упередження та усунення виникнення аварійних ситуацій, комунальним підприємством «Житомирводоканал» виконується великий обсяг робіт, але через значну зношеність мереж, мають місце випадки неодноразового виконання ремонтних робіт на окремих ділянках мереж водопостачання.

Так, 24 грудня, повторно виникла аварія на магістральному водогоні діаметром 300 мм. на вул. Вітрука,42/7.

Враховуючи специфіку виконання ремонтних робіт, необхідність проведення розкопок на проїжджій частині вулиці та зупинки руху громадського транспорту, відповідними службами міськводоканалу розпочато роботи з ліквідації аварії з 23.00. год.  24 грудня п. р.

Для створення необхідних умов виконання робіт виникла необхідність повного злиття води з магістральних водогонів діаметром 300 мм та 600 мм.. При цьому, було зупинено водопровідну насосну станцію другого підйому, внаслідок чого водопостачання центральної  частини міста у нічний час було припинено.

Ремонтні роботи було завершено 25 грудня о 7.00 ранку, починаючи з 7.20 розпочато поетапне включення в роботу насосного обладнання згідно технологічного регламенту.

Після заповнення магістральних водопровідних мереж та повного запуску насосного обладнання двох машинних залів ВНС-ІІ підйому, водопостачання споживачів міста центральної частини міста та мікрорайону «Польова» було відновлено.

 

Управаління комунального господарства



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare