Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 16
візитів сьогодні: 5555
візитів всього: 476945
Прогноз погоди
Володимир Дебой: робота пункту обігріву для бездомних має бути організована на належному рівні
20 грудня 2012 року 08:59

 

Як повідомив начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради М.Дідківський, у зв’язку зі складними погодними умовами і зниженням температури повітря з 15 грудня 2012 року в Житомирі розгорнуто намет для обігріву бездомних громадян Територіальним управлінням МНС України в Житомирській області за згодою та сприяння міськвиконкому за адресою: вул. Велика Бердичівська, 113.

З метою забезпечення належних умов функціонування пункту обігріву необхідно докласти достатньо зусиль виконавчим органам міської ради – управлінням праці та соціального захисту населення, з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення, комунального господарства міської ради, підрозділу муніципальної міліції, Корольовському РВ УМВС України,  у Житомирській області, Територіальному управлінню МНС України в Житомирській області.

Директор Територіального центру з обслуговування пенсіонерів, одиноких громадян А.О. Сахневич запропонував звернутися до всіх релігійних конфесій з проханням підтримати бездомних у холодний зимовий час.

Як зазначив заступник міського голови П.І. Закусило, від імені Житомирського виконавчого комітету підготовлено звернення до всіх небайдужих житомирян допомогти бездомним теплим одягом, взуттям, продуктами харчування. Сьогодні намет забезпечено освітленням, ліжками, пересувними пічами, дровима для обігріву. Сьогодні стоїть завдання створити нормальні умови для цих людей. Незважаючи на можливе підвищення температур, пункт обігріву має працювати до кінця зими і остаточного потепління.

Міський голова Володимир Дебой наголосив, що «робота з організації роботи пункту обігріву має бути безперервною, безперебійною, на належному рівні, з розумінням того, що питання має вирішуватись як власними силами, так і з залученням благодійників».

 

Управління по звязках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare