Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 27
візитів сьогодні: 5547
візитів всього: 479397
Прогноз погоди
Сьогодні може відновитися рух електротранспорту
24 червня 2009 року 15:44
Сьогодні може відновитися рух електротранспорту

Як зазначив на прес-конференції, що пройшла 24 червня в прес-центрі міської ради, заступник міського голови Ігор Гундич, вже сьогодні  в Житомирі буде можливим відновлення руху електротранспорту  у разі отримання працівниками підприємства заробітної плати за березень-квітень поточного року.
За словами заступника міського голови, згідно рішення Кабінету Міністрів України на рахунок ТТУ вже надійшло 3,5 млн. грн. субвенції, яка була запланована на 4 квартал поточного року. Окрім того, міська рада на додаток до раніше виділених з міського бюджету 1,2 млн. грн., виділила сьогодні ще 500 тис. грн.
Як вихід із теперішньої патової ситуації в ТТУ заступник міського голови бачить перехід від нинішньої системи обслуговування пільгових категорій населення до системи надання державою адресної допомоги пільговикам.
Ігор Гундич зауважив, що на сьогоднішній проблемній ситуації деякі маргінальні політичні сили прагнуть заробити собі зайві дивіденди й підняти власний рейтинг. Можна вважати, це вказує на те, що вже почалася кампанія по виборах міського голови й дехто намагається дестабілізувати ситуацію в місті.
Також Ігор Гундич повідомив, що всі ті, хто придбав проїзні квитки й вісім днів не міг користуватися електротранспортом можуть отримати компенсацію. З міського бюджету на ці цілі виділено 70 тис. грн.
Окрім того, Ігор Гундич повідомив, що сьогодні у Міністерстві житлово-комунального господарства України відбудеться нарада, де будуть присутні представники 18 міст України, які мають аналогічні проблеми з функціонуванням електротранспорту.


Прес-служба міської ради





Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare