Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 20
візитів сьогодні: 5521
візитів всього: 464679
Прогноз погоди
У Житомирі прибирають зупинки громадського транспорту
13 грудня 2012 року 17:42

 

З 12 грудня 2012 року проводиться прибирання зупинок громадського транспорту від снігових наметів зусиллями комунального підприємства «Управління автомобільних шляхів» та комунальної установи «Спеціалізована монтажно-експлуатаційна установа».

«Вчора прибиральна бригада очищала зупинки громадського транспорту на вулицях Київський та Перемоги, сьогодні розпочали прибирання зупинок вулиць Велика Бердичівська та Вітрука», - повідомив заступник начальника управління комунального господарства Віталій Шевчук.

Прибирання доріг від снігових заметів проводиться цілодобово, у зміну працює 15-18 одиниць техніки. Щоденно формується 3-4 бригади підмітальної техніки для згрібання снігу у вали. За останні 10 днів роботи було використано 3,27 тис. тон піскосуміші.

«Ми регулярно поновлюємо запаси паливно-мастильних матеріалів, тому що одна одиниця техніки використовує близько 100 літрів пального, за зміну, а за добу, для роботи всієї задіяної техніки, витрачається приблизно 3 тис. літрів палива», - запевнив Віталій Шевчук.

Крім того, посадовець наголосив, що значну перешкоду у прибиранні вулиць від снігу створюють приватні автомобілі, які власники паркують на обочинах вулиць. Автомобілі заважають повністю очистити проїжджу частину від снігу.

Для прибирання міста від снігових наметів залучена вся наявна техніка комунальних служб, створені бригади для прибирання міста вночі. Техніка і люди працюють у посиленому режимі, але для забезпечення нормальної життєдіяльності міста необхідно спільно боротись проти негоди.

Комунальні служби міста звертаються з проханням до житомирян не залишати транспортні засоби припаркованими на обочині вулиць на ніч, адже це заважає працювати прибиральній техніці.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове