Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 16
візитів сьогодні: 5537
візитів всього: 481910
Прогноз погоди
Володимир Дебой привітав депутатів та працівників органів місцевого самоврядування
7 грудня 2012 року 18:11

День органів місцевого самоврядування відзначається в Україні 7 грудня. У Житомирській міській раді на цей день припало ІІІ пленарне засідання 18-ї сесії. Депутатів Житомирської міської ради та працівників виконавчого комітету зі святом привітав міський голова Володимир Дебой.

За вагомий особистий внесок в соціально-економічний і культурний розвиток міста,  активну депутатську діяльність та з нагоди Дня місцевого самоврядування грамотами житомирської обласної ради, іменними годинниками голови обласної ради, а також подяками виконавчого комітету міської ради були нагороджені депутати міської ради: Неля Ковалюк, Володимир Шуст, Олександр Величко, Валентина Поздняк, Микола Романюк, Андрій Сарно, Володимир Кропивницький, Віра Шелудченко.

Житомирський міський голова Володимир Дебой побажав депутатам витривалості, відповідальності та достойного виконання обов’язків, довірених громадою міста.

«Упевнений: у цей святковий день ми покажемо перевагу людяності, мудрості та відповідальності перед громадою міста. Сьогодні перед нами стоїть необхідність вирішення соціально важливих питань, прийняття значущих для міста рішень. Ми маємо працювати злагоджено в ім’я міста  Житомира», – звернувся керівник міста до депутатського корпусу.

Депутати ж, у свою чергу, цього дня прийняли низку необхідних для Житомира рішень щодо виплати заробітної плати працівникам бюджетної сфери, спрямування державної субвенції комунальним підприємствам, спрямування коштів на добудову будинку по вул. Щорса, 155, низку земельних питань.

За декілька тижнів депутати прийматимуть бюджет 2013 року. Також, відповідно до ЗУ «Про місцеве самоврядування», на чергову сесію міський голова Володимир Дебой висуне кандидатуру секретаря міської ради.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare