Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 20
візитів сьогодні: 5543
візитів всього: 464484
Прогноз погоди
Володимир Дебой очолив регіональну делегацію на Загальних зборах АМУ
5 грудня 2012 року 22:28

226 делегатів – представників органів місцевого самоврядування з усіх куточків держави вчора, 4 грудня 2012 року, взяли участь у Загальних зборах Асоціації міст України, що відбулися у м. Києві. Житомирський міський голова Володимир Дебой очолив делегацію регіонального відділення АМУ.

Серед основних питань робочого засідання – формування місцевих бюджетів на 2013 рік, звіт Президента асоціації міст України за 2011-2012 рр., обрання нового Президента АМУ на наступні 2 роки.

Результатом діяльності делегатів Загальних зборів стало звернення до Президента України, Верховної ради України та Уряду України із пропозиціями щодо формування місцевих бюджетів на наступний рік.

Рішенням Загальних зборів також переобрано керівника АМУ – Президентом Асоціації міст України став Криворізький міський голова Юрій Вілкул. Іван Куліченко (Президент АМУ кількох каденцій) привітав новообраного Президента і подякував міським головам за спільну роботу та підтримку його упродовж трьох каденцій підряд. Завжди бути згуртованими у відстоюванні інтересів місцевого самоврядування, продовжувати рухатись вперед, розуміючи та підтримуючи один одного, – із таким побажанням виступив Іван Куліченко, звертаючись до новообраного керівника асоціації та міських голів.

Нагадаємо, 30 листопада 2012 року, Житомирського міського голову Володимира Дебоя вдруге одноголосно обрано головою Житомирського регіонального відділення Асоціації міст України. Керівник Житомира очолив і делегацію регіону на всеукраїнські Загальні звітно-виборчі збори АМУ.

 

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове