Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 28
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 482700
Прогноз погоди
Пленарне засідання сесії перенесено: депутати мають час подумати
29 листопада 2012 року 16:07

Друге пленарне засідання не стало завершенням 18-ї сесії міської ради. Сьогодні, 29 листопада 2012 року, після розгляду кількох питань третина депутатів підтримали пропозицію щодо перенесення сесії міської ради.

Адже жодного необхідного для життєдіяльності міста рішення цього дня  депутати не захотіли приймати: спочатку вони відмовилися слухати звіт про виконання міського бюджету, потім не прийняли питання виплати заробітної плати працівникам кінотеатру ім. І.Франка, питання купівлі техніки, до земельних питань взагалі не дійшли.

Перенесення і взагалі перебіг засідання сесії прокоментував Житомирський міський голова Володимир Дебой:  «Питання технічні, питання життєдіяльності міста, які пройшли комісії, погоджувальну раду, сьогодні блокувалися. Якщо таким шляхом іти далі, то від м. Житомира відвернуться і інвестори, і фінансові іноземні партнери. Думаю, що ті, хто піддався впливу щодо блокування питань, тепер мають час глибше вникнути в суть, осмислити все і на сесії прийняти рішення для того, щоб не потерпали люди. Тому ми проводитимемо консультації».

Деструктивом та демонстрацією своєї впливовості вважає міський голова позицію багатьох депутатів, проявлену сьогодні під час сесії. На жаль, від таких дій страждають житомиряни. Для прикладу – працівники кінотеатру ім. І.Франка, рішення про спрямування коштів на виплату заробітної плати яким не підтримали депутати. «Якщо хтось хоче сказати, що кінотеатру ім. І.Франка не має бути або його потрібно приватизувати, то це шлях в нікуди. Я цього не дозволю», – підкреслив керівник міста.

Більше того – під час пленарного засідання жоден із місцевих народних обранців не підняв питання, яке упродовж останніх днів стало головним для десятків тисяч житомирян – відсутність водопостачання. Злочином проти людей вважає міський голова цю ситуацію. Керівник міста не виключає, що це блокування жителів міста є спеціальним для нагнітання ситуації. «Тому я буду звертатися у Кабінет Міністрів для того, щоб це питання було врегульовано на рівні держави. Сесія закінчилася раніше, і тому у мене є час і можливість попрацювати над забезпеченням подачі води житомирянам», – мовив Володимир Дебой.

Нагадаємо, вчора міський голова продемонстрував представникам ЗМІ документ із міністерства, відповідно до якого вода у житомирян мала з’явитися ще позавчора. «Це гарантія міністерства 100-відсотково погасити заборгованість водоканалу з державного бюджету по різниці в тарифах, чого ще ніколи не було в Житомирі. Тому неподача води – це вже робота проти людей, проти споживачів», – наголосив Володимир Дебой.

Чи почнуть розглядати депутати питання, важливі для населення міста, питання господарства Житомира, чи продовжать політичне «шоу» і далі – побачимо вже на наступному пленарному засіданні сесії, про дату і час проведення якого буде повідомлено додатково.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare