Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 29
візитів сьогодні: 5531
візитів всього: 477423
Прогноз погоди
Відбулася прес-конференція організаторів Студентської Республіки
23 червня 2009 року 15:39
Відбулася прес-конференція організаторів Студентської Республіки

23 червня в прес-центрі міської ради відбулася прес-конференція організаторів Студентської Республіки. Цього року в ролі організаторів виступили Молодіжний парламент Житомирської області, Житомирська міська рада, управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації, РА «Рекламне джерело».
Першим слово взяв заступник міського голови Олег Старинець. Як він зазначив у своїй промові, цьогорічна Студентська Республіка відбудеться за підтримки міської ради, яка виділила з міського бюджету на проведення молодіжної акції 36 тис. грн. та спонсорів. О.Старинець висловив сподівання, що захід буде проведено на належному рівні.
Зі слів подяки міському голові Вірі Шелудченко розпочав свою промову голова Молодіжного парламенту Валерій Прокопчук. За його словами головним правилом проведення Студентської республіки є те, що вік учасників заходу не може бути меншим, ніж 18 років. При цьому, В.Прокопчук поінформував, що участь в святкових заходах беруть молодіжні громадські організації та учбові заклади міста. Особливістю 10-ї Республіки стане проведення телемосту з м. Чернігів, м. Черкаси та м. Біла Церква.
Із виступу першого студентського мера, беззмінного ведучого Республіки Ярослава Ляховецького, журналісти могли дізнатися, що ця Студентська Республіка буде краща, ніж в усі попередні 10 років. За його словами житомирська Студентська республіка досягла дуже високого рівня, а подібні заходи не проводяться в жодному з міст України. Як повідомив Я.Ляховецький, у рамках проведення Студентської Республіки-2009 відбудеться велика кількість різноманітних конкурсів, традиційні вибори студентського мера, парад байкерів, виступи творчих колективів тощо. Головною ж подією для любителів сучасної музики стане виступ відомого гурту «Бумбокс».
За словами організаторів, участь у цьогорічній республіці візьме близько 300 безпосередніх учасників. Захід відбудеться 27 червня в Гідропарку.


Прес-служба міської ради






Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare