Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 20
візитів сьогодні: 5558
візитів всього: 481399
Прогноз погоди
Міський голова прокоментував питання секретаря ради
23 листопада 2012 року 17:48

Житомирський міський голова Володимир Дебой прокоментував рішення депутатів про дострокове припинення повноважень секретаря міської ради, над яким місцеві народні обранці сьогодні працювали з 10 до 16 години.

«Конкретних підстав щодо зняття секретаря міської ради ніхто з депутатів не назвав. Я не говорю про якісь образи, а про людські ділові відносини. Можливо, навпаки, сильний секретар та робота команди бентежила деяких депутатів…», – мовив Володимир Дебой.

Про більший інтерес депутатів міської ради до політичних питань свідчить те, що вирішенню одного політичного питання вони приділили 6 годин робочого часу, тоді як розгляду бюджету (коштів на заробітну плату освітянам, медичним працівникам, на купівлю техніки для комунальних підприємств) – лише близько 30 хвилин. «Прикро, що сьогодні нікого не цікавить питання про реальне виконання бюджету, соціально-економічний стан, розвиток міста та усі надбання, які місто має за ці роки. Політичні питання – це не те, що має об’єднувати депутатський корпус. Сподіваюся, політика закінчилася. Потрібно займатися господарськими справами міста Житомира», – підкреслив керівник міста.

На запитання представників ЗМІ щодо кандидатури на посаду секретаря міської ради Володимир Дебой відповів, що проводитимуться консультації із представниками політичних сил та лідерами депутатських груп.

Натомість керівник міста підкреслив: Наталія Леонченко – сьогодні відповідальний і професійний працівник. Саме тому ніхто із депутатів не зміг сказати, що вона зробила не так. «Сподіваюся, що Наталія Леонченко буде і погодиться надалі працювати у міській раді», – підсумував міський голова Володимир Дебой.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare