Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 34
візитів сьогодні: 5544
візитів всього: 482387
Прогноз погоди
Співпраця влади і громади підтверджує свою ефективність
21 листопада 2012 року 17:46

Сьогодні, 21 листопада 2012 року, Житомирський міський голова під час робочого об’їзду містом зустрівся із мешканцями приватного сектору по вул. Северина Наливайка.

Тут вже завтра розпочинають роботи з профілювання та підсипки щебенем проїжджої частини запроектованого провулку до земельних ділянок, які були виділені багатодітним сім’ям, інвалідам Чорнобиля, переселенцям з Чорнобильської зони під будівництво житла для того, аби мешканцям можна було під’їжджати до ділянок, підвозити будівельні матеріали та розпочинати будівництво.

Враховуючи звернення громадян, у міському бюджеті на наступний рік планується передбачити кошти на виготовлення проектно-кошторисної документації будівництва дороги по вул. Северина Наливайка.

За 2012 рік у мешканців будинків по вул. Северина Наливайка відбулися кардинальні зміни: у співпраці із міською владою вперше з часу існування вулиці тут проводять мережі водопостачання та водовідведення. Активні житомиряни звернулися до міського голови з ініціативою проведення цих робіт на умовах публічно-приватного партнерства. Таким партнерством задоволені і як міська влада, так і самі мешканці, які зібрали власними силами понад 500 тис.грн. Ще 250 тис.грн. було виділено із міського бюджету.

Міський голова Володимир Дебой задоволений активністю житомирян, які не лише звернулися з ініціативою співфінансування, а й активно сьогодні контролюють процес та долучаються до робіт. «На реалізацію проекту із міського бюджету за підтримки депутатів міської ради ми спрямували 250 тис.грн. Коли почалися реальні роботи з проведення мереж, вам повірили ваші сусіди. Приємно, що ви власним прикладом довели ефективність спрямування зусиль громади і влади для вирішення проблеми не одного десятка років», – сказав міський голова мешканцям будинків по вул. Северина Наливайка.

«Приємно, що мерія нам допомагає у проведенні водопостачання та водовідведення. Побачивши, як ведуться роботи, до справи долучилися інші сусіди. Сподіваємося, що і будинки, які тут незабаром будуватимуться, підуть нашим шляхом», – говорять мешканці.

Сьогодні, після кількох десятків років проживання без води і каналізації житомиряни повірили у можливість втілення своїх ідей і в реальну допомогу з боку міської влади. Адже на власному прикладі зрозуміли: підтримують у першу чергу тих, хто справді цього хоче, хто шукає шлях вирішення проблеми і кому не байдуже майбутнє своїх дітей та свого міста.

Тут розпочнуться роботи з профілювання та підсипки щебенем

Завершуються роботи з проведення мереж водопостачання та водовідведення по вул. Северина Наливайка, чого тут раніше ніколи не було

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare