Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 31
візитів сьогодні: 5545
візитів всього: 482402
Прогноз погоди
Володимир Дебой: працювати для вирішення глобальних для Житомира питань
14 листопада 2012 року 09:26

Що вдалося Володимиру Дебою втілити за 2-й рік роботи на посаді міського голови, які основні досягнення має місто, які зімни відбулися в Житомирі, чого чекати мешканцям міста уже в найближчому майбутньому – відповіді на ці та інші запитання дав вчора, 13 листопада 2012 року, у своєму звіті під час прес-конференції Житомирський міський голова Володимир Дебой.

Вирішення глобальних для міста питань – один із основних аспектів роботи 2012 року. Серед найбільш важливих вирішених на сьогодні – забезпечення надійного газопостачання до Житомира – відкриття ІІ та ІІІ газопроводів від Глибочиці та Іванівки. Досі Житомир залишався єдиним обласним центром із лише одним плечем газопостачання, що становило для міста велику небезпеку. Комплексна заміна системи очистки води та перехід на гіпохлорит натрію (сіль) замість використання хлору підвищила не лише ефективність очистки води, а й вирішила питання наявності хлору у воді. З серпня Житомир очищає воду сіллю. Аналогічну систему очищення має лише один район м. Львів, а з вересня на такий спосіб перейшла Москва.

Нині, повідомив міський голова, на державному рівні ведуться переговори про виділення коштів для будівництва у м. Житомирі ІІ водогону. Адже сьогодні у місті діє лише один водопровід, тоді як колись працювали 3.

Триває також процес оформлення документів на рівні міністерств щодо отримання 15 млн.євро Житомиром від ЄБРР та Фонду Е5Р для модернізації системи теплопостачання. Це, наголосив керівник міста, дозволить на 30% модернізувати систему опалення, забезпечити надійне теплопостачання на десятки років.

За прикладом дитячого садочку №21, який цьогоріч комплексно утеплено, на наступний рік готується проект утеплення близько 60 об’єктів соціальної сфери: шкіл, дитячих садочків, лікарень.

«Це стратегічні питання. Часто їх не відчувають люди особисто і одразу. Але вирішення їх – це наша безпека, комфорт і благополуччя», – підкреслив Володимир Дебой.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare