Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 27
візитів сьогодні: 5541
візитів всього: 482350
Прогноз погоди
Порядок денний сесії міської ради
13 листопада 2012 року 21:58
23 листопада 2012 року о 10 год. відбудеться сесія міської ради.  На розгляд ради виносяться такі питання:
1. Про хід виконання рішення міської ради №382 від 06.07.2012 р. «Про припинення комунального підприємства Житомирбудзамовник»  шляхом ліквідації».
Доповідач: Савченко Володимир Йосипович – директор комунального підприємства «Житомирбудзамовник».
2. Звіт про виконання міського бюджету за  9 місяців 2012 року.
3. Про Програму розвитку податкової служби м. Житомира.
4. Про внесення змін до рішення міської ради від 29.12.11 № 271 «Про міський бюджет на 2012 рік».
Доповідач: Гаращук Сергій Петрович – директор департаменту бюджету та фінансів міської ради.
5. Про  внесення змін і доповнень до рішення  міської ради від 09.02.12   № 282 “Про затвердження Програми економічного і соціального розвитку міста Житомира на 2012 рік” та міських цільових програм.
Доповідач: Закусило Петро Іванович – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.
6. Про внесення змін до рішення міської ради від 29.03.12  № 320 «Про залучення  кредиту НЕФКО для фінансування інвестиційного проекту «Підвищення енергоефективності об’єктів комунальної та бюджетної сфери міста Житомира» та внесення змін до кредитного договору.
7. Про надання дозволу комунальному підприємству «Житомиртеплокомуненерго» Житомирської міської ради на укладання кредитного договору з Європейським банком реконструкції та розвитку під гарантію Житомирської міської ради.
Доповідач: Пахолюк Борис Борисович – начальник управління муніципального розвитку міської ради.
8. Про затвердження Статутів комунальних закладів Житомирської міської ради у новій редакції.
Доповідач: Харчук Лариса Петрівна – начальник управління культури міської ради.
9. Про згоду на прийняття технічної документації у власність територіальної громади міста Житомира.
10. Про припинення архітектурно-планувального бюро при управлінні містобудування та архітектури шляхом ліквідації.
11. Про  припинення   комунального підприємства “Фото-9” шляхом ліквідації.
Доповідач:Краснопір Вікторія Валентинівна – директор департаменту власності та ринкового регулювання міської ради.
12. Про прийняття в комунальну власність міста житлових будинків № 53 по вул. Гоголівській та № 3 по пров. 1 Корольова в м. Житомирі.
13. Про збільшення розміру статутного фонду комунального підприємства «Виробниче житлове ремонтно-експлуатаційне підприємство № 6» Житомирської міської ради.
Доповідач: Півоварова Світлана  Іванівна  –  начальник управління житлового господарства міської ради.
14. Про збільшення розміру статутного фонду комунального підприємства
«Електричних мереж зовнішнього освітлення «Міськсвітло» Житомирської міської ради, внесення та затвердження змін до його Статуту.
Доповідач: Марцун Олександр Васильович – начальник управління комунального господарства міської ради.
15. Про внесення змін  до Програми створення та розробки містобудівної документації  міста «Житомир – затишне і комфортне для проживання місто» та надання  дозволу на розроблення містобудівної документації в м. Житомирі.
16. Про внесення змін в рішення міської ради від 21.06.12. № 393.
Доповідач: Крижанівська Олена Вікторівна – заступник начальника управління містобудування, архітектури та дизайну міського середовища міської ради.
17. Про присвоєння чергового рангу посадової особи місцевого самоврядування Житомирському міському голові Дебою В.М.
Доповідач: Хабарова Наталія Феодосіївна – начальник відділу кадрів та з питань служби в органах місцевого самоврядування міської ради.
18.  Про зміну найменування навчальних закладів міста.
Доповідач: Кошевич Раїса Леонідівна – в.о. начальника управління освіти міської ради.
19. Про поновлення договорів оренди земельних ділянок.
20. Про втрату чинності рішення Житомирської міської ради від 21.11.07 № 440.
21. Про продаж земельних ділянок несільськогосподарського призначення в  м. Житомирі, на яких розміщені об’єкти нерухомого майна заявників.
22. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок несільськогосподарського призначення в м. Житомирі.
23. Про приватизацію, передачу в оренду, надання дозволу на складання проектів із землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам та внесення змін до рішень міської ради.
24. Про надання дозволу громадянам на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право на земельну ділянку.
25. Про розгляд звернення фізичної особи-підприємця Ошемьоткова Станіслава Владиславовича.
26. Про розгляд звернення КП "Житомирбудзамовник".
27. Про надання дозволу на складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для продажу на земельних торгах в м. Житомирі.
28. Про внесення  змін  до рішення Житомирської міської ради від 05.08.09 №1040.
29. Про надання дозволу на складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок юридичним та фізичним особам.
30. Про вилучення, припинення, надання права користування земельними ділянками юридичним і фізичним особам, внесення змін до рішень міської ради.
31. Про розгляд звернення комунального підприємства «Агентство з управління майном» Житомирської міської ради щодо надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки по вул. Щорса, 4.
32. Про припинення, надання в оренду земельної ділянки несільськогосподарського призначення за адресою м. Житомир, вул. Щорса, 96 фізичній особі-підприємцю Деркачу Сергію Івановичу.
33. Про надання в постійне користування земельної ділянки несільськогосподарського призначення за адресою м. Житомир вул. Черняховського, 102-а Релігійній громаді Української Православної церкви Київського Патріархату (Парафія Свято-Юріївська Козацька).
34. Про розгляд звернення громадянки Гаважук Л.М.
35. Про розгляд звернення громадянки Рабчинської Т.М. щодо надання дозволу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
36. Про розгляд звернення громадянина Рябого О.О. щодо надання дозволу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
37. Про розгляд звернення Крука В.О. щодо надання дозволу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
Доповідач: Лалименко Єлизавета Володимирівна – заступник начальника управління регулювання земельних відносин міської ради.
38. Різне.



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare