Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 35
візитів сьогодні: 5543
візитів всього: 477212
Прогноз погоди
У Житомирі започатковано Алею іменних лавок
9 листопада 2012 року 12:31

За підтримки міського голови Володимира Дебоя у Житомирі втілюються ініціативи житомирян – проект створення Алеї іменних лавок.

Сьогодні, 9 листопада 2012 року, у Парку культури і відпочинку ім. Ю. Гагаріна, у місці масового дозвілля та відпочинку людей, встановлено перші дві лавки. Тепер кожен бажаючий зможе подарувати іменну лавку своєму місту і водночас конкретній особистості. Тут можуть бути побажання землякам, друзям, близьким людям. Меценати оплачують вартість та встановлення лавки, зазначивши свої побажання щодо форми та надпису, після чого комунальні установи її беруть на баланс для подальшого утримання.

Секретар міської ради Наталія Леонченко зазначила, що виконавчі органи Житомирської міської ради готові підтримувати ініціативи небайдужих житомирян і сприяти проектам, що розвиватимуть сферу благоустрою міста та робитимуть його кращим.

Основна мета проекту – показати, що кожен може зробити щось корисне для свого міста, залишити гарну пам'ять про себе за прикладом перших трьох меценатів та авторів ідеї.

Встановлення перших двох лавок забезпечили меценати, які є авторами ідеї. Це Григорій Хмельницький, Микола Півоваров, а також Федір Яковлєв.

Нагадаємо, що виконавчі органи Житомирської міської ради також започаткували міський конкурс громадських організацій «Зробимо Житомир кращим», що проходить щорічно з березня до червня, де крім організаційної підтримки, надається і фінансова підтримка проектам, які стали переможцями конкурсу.

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare