Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 25
візитів сьогодні: 5539
візитів всього: 482038
Прогноз погоди
80 молодих людей приєднались до муніципальної програми «Школа місцевого самоврядування»
6 листопада 2012 року 22:20

Традиційно вже 11-й рік поспіль для учнів та студентів міста Житомира відкривається «Школа місцевого самоврядування». Слухачами муніципальної програми стали 80 молодих людей. Це програма для житомирської молоді, яка дозволяє ознайомитись зі структурою та обов’язками виконавчих органів міської ради,  отримати теоретичні знання і розширити свій кругозір.

Привітання з нагоди відкриття XVIII сесії «Школи місцевого самоврядування» висловив заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бочковський О.М.

Він поспілкувався з юнаками та дівчатами, відповідав на їх запитання та поцікавився, які зміни за останні роки можна побачити у Житомирі. «Насамперед молодь повинна знати основи місцевого самоврядування та особливості роботи виконавчих органів міської ради. Слухачі будуть підвищувати свій інтелектуальний рівень, розвиватиметься їх зацікавлення до життєдіяльності міста. Начальники департаментів та управлінь ознайомлюватимуть учнів і студентів з основними напрямками діяльності міської ради. Крім того, видатні краєзнавці викладатимуть їм історію Житомира, що виховуватиме любов та патріотизм до свого міста», - підкреслив заступник міського голови Олександр Бочковський.

Програма, що діє з 2001 року, має на меті підвищити рівень обізнаності молоді міста в роботі органів місцевого самоврядування, функціонування підрозділів міської ради та сприяти співпраці молоді з місцевою владою.

Підсумки XVIII сесії «Школи місцевого самоврядування» буде підведено 12 грудня 2012 року у приміщені Житомирської міської ради.

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare