Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 30
візитів сьогодні: 5538
візитів всього: 482020
Прогноз погоди
У Житомирі відзначили День працівників соціальної сфери
5 листопада 2012 року 09:04

 

У Житомирі відбулись урочистості з нагоди Дня працівників соціальної сфери.

У місті 500 працівників соціальної сфери опікуються 80 тис. пенсіонерів, 9 тис. ветеранів війни, 7 тис. чорнобильців, понад 20 тис. сімей з дітьми. Також у Житомирі є один з найкращих у області Житомирський міський територіальний центр соціального обслуговування Житомирської міської ради, підопічними якого є майже 2 тис. пенсіонерів, одиноких непрацездатних громадян, інвалідів, малозабезпечених та інших громадян, які перебувають в скрутних життєвих обставинах та потребують допомоги.

«У світі є лише одна річ, перед якою потрібно схилитись – це талант і одна річ, перед якою треба впасти на коліна – це доброта. Я щиро вдячний соціальним працівникам за те, що вони від душі допомагають обездоленим, ветеранам, людям з інвалідністю, підтримують молодь й відстоюють соціальні права трудівників», - зазначив міський голова Володимир Дебой.

Кращих працівників соціальної сфери за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток справи соціального захисту населення та високий професіоналізм відзначили почесними грамотами виконавчого комітету Житомирської міської ради.



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare