Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 35
візитів сьогодні: 5551
візитів всього: 481359
Прогноз погоди
Володимир Дебой привітав прикордонників із 10-річчям Північного регіонального управління Державної прикордонної служби України
2 листопада 2012 року 14:25

10 річницю від дня створення Північного регіонального управління Державної прикордонної служби України відзначають сьогодні, 02 листопада 2012 року, прикордонники Житомирського, Чернігівського та Луцького прикордонних загонів.

Керівників та особовий склад регіонального управління із ювілеєм цього дня привітали і голова обласної ради Йосип Запаловський, заступник голови облдержадміністрації Микола Олещенко, Житомирський міський голова Володимир Дебой.

«Я пишаюся тим, що сьогодні Північне регіональне управління перебуває на першому місці в державі серед регіональних управлінь. Приємно, що на гербі регіонального управління – ворота саме міста Житомира, адже у нашому місті ще з давніх часів існувала імперська прикордонна служба.  У цей знаменний день бажаю  особовому  складу,  службовцям  та  ветеранам  прикордонних  військ  Північного регіонального управління,  членам  ваших  сімей   здоров'я, добра та миру. Я щиро хочу, щоб першими словами, які лунають від ваших колег, коли ми телефонуємо, завжди залишалися "на кордоні все спокійно"», мовив Житомирський міський голова Володимир Дебой, вітаючи особовий склад регіонального управління прикордонної служби України.

Для музею, відкритого з нагоди 10-річчя Північного регіонального управління Державної прикордонної служби України, міський голова Володимир Дебой вручив цінний подарунок. Кращі прикордонники цього дня отримали від керівництва Державної прикордонної служби України, Північного регіонального відділення, обласної та міської влади нагороди та відзнаки.

«Головною метою створення Північного регіонального управління прикордонної служби України, – говорить начальник регіонального управління Ігор Токовий, – було покращення ефективності роботи підрозділів, які дислокувалися на північному напрямку України. Я щиро дякую міській та обласній владі, керівникам відомств, із якими  ми взаємодіємо під час охорони державного кордону за конструктивізм в інтересах загальної справи. Ми це дуже цінуємо. Приємно, що за підсумками 2011 року регіональне управління в системі органів державної прикордонної служби серед регіональних управлінь зайняло перше місце. Упевнений: на досягнутому ми не зупинимося».

Північне регіональне управління прикордонної служби України створено 02 листопада 2002 року на базі підрозділів північно-західного та східного напрямів прикордонних військ України з метою більш дієвої системи охорони державного кордону. Північне регіональне управління Державної прикордонної служби України охороняє прикордонну ділянку протяжністю 1358,6 км. на кордоні з Росією, Білоруссю та Польщею.

За 10 років Північне регіональне управління Державної прикордонної служби України довело спроможність із честю виконувати поставлені завдання. Сьогодні Північне регіональне управління тримається на І місце в Україні. Серед основних позитивних результатів діяльності особового складу загонів, що входять до регіонального управління, – покращення показників пропускних операцій, посилення міграційного контролю, зростання ефективності протидії контрабанди зброї, боєприпасів та вибухівки, забезпечення інженерно-технічного облаштування кордонів.

З початку існування управління персоналом здійснено пропуск через державний кордон більше 158 млн. осіб, 32 млн. транспортних засобів, не пропущено через державний кордон України понад 82 тис. осіб, затримано близько 29 тис. порушників кордону, вилучено контрабандних товарів на суму понад 193 млн.грн.

Наймолодший 6-річний переможень конкурсу малюнків про Державну прикордонну службу отримав свій приз

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare