Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 24
візитів сьогодні: 5544
візитів всього: 482387
Прогноз погоди
Щодо публікацій в Інтернет виданнях
1 листопада 2012 року 14:24

 

Реалізація програми «Забезпечення житлом громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи» є важливою, перш за все для чорнобильців, які мають право на отримання житла та реалізують його за допомогою міської влади.

Деякі Інтернет видання та засоби масової інформації висловили сумнів у намірах влади та прозорості використання виділених коштів. Для цього не треба користуватися домислами та чутками чи спиратися на власну недовіру.

Засідання виконавчого комітету було позачерговим, оскільки за регламентом виконавчого комітету Житомирської міської ради засідання відбуваються у першу та третю середу щомісяця.

З моменту прийняття програми щодо забезпечення житлом чорнобильців виконавчі органи міської ради невідкладно приступили до її виконання. Цей процес передбачає пошук житла, яке відповідає нормативам чинного законодавства і має бути прийнятним для усіх осіб, в інтересах яких здійснюється закупівля. Рішення виконавчого комітету міської ради є необхідним етапом у достатньо тривалій процедурі реєстрації цивільно-правових договорів та набуття прав власників житла.

Після узгодження умов закупівлі всіма членами процесу до останнього у списку осіб, для яких планувалася закупка, виконавчими органами міської ради був невідкладно підготовлений проект рішення виконавчого комітету, одразу оприлюднений і винесений на засідання виконавчого комітету.

Управління по зв’язках з громадськістю міської ради повідомило засоби масової інформації про проведення засідання оголошенням на сайті міської ради та у телефонному режимі. Для засобів масової інформації посадовими особами міської ради було надано коментарі.

 

Управління по звязках з громадськістю

 

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare