Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 19
візитів сьогодні: 5570
візитів всього: 488980
Прогноз погоди
Заборгованість населення за спожиті енергоносії може призвести до погіршення стану житлово-комунального господарства міста.
20 січня 2009 року 07:20

Заборгованість населення за спожиті енергоносії може призвести до тяжких наслідків для житлово-комунального господарства міста

На нараді з керівниками житлово-комунальних підприємств міста, яка відбулася у міській раді, було проаналізовано стан функціонування житлово-комунального господарства Житомира станом на 19 січня 2009 року. Його характеризує значне зниження платежів населення за спожиті енергоносії, що, певно,  пов’язано з минулими святковими днями. При нарахуваннях в 11 млн. гривень городянами було сплачено лише 3 мільйони. Якщо борг не буде скорочено найближчим часом, це вкрай негативно позначиться на якості обслуговування населення.
Як зазначив на нараді заступник міського голови Е.Б.Кругляк, кількість поривів інженерних мереж в місті, через що потерпають житомиряни,  порівняно з минулим роком, збільшилась у 5 разів. У наступному році, якщо не вкладати кошти у ремонт зношених інженерних мереж, може виникнути ситуація, яку в аварійному порядку виправити буде неможливо, і місто може залишитися без води і тепла.

Прес-служба Житомирської міської ради.



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare