Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 30
візитів сьогодні: 5547
візитів всього: 482432
Прогноз погоди
Супутник» відкрив першу оздоровчу зміну
16 червня 2009 року 15:10
Супутник» відкрив першу оздоровчу зміну

16 червня 2009 року у дитячому оздоровчому таборі «Супутник» було проведено урочисту лінійку з нагоди відкриття першої зміни.
Цього разу табір прийняв близько 200 дітей, які протягом 21 дня зможуть відпочити і набратися здоров’я у мальовничому лісовому куточку на околиці Житомира.
На відкриття зміни до дітей завітали заступник міського голови Ігор Старинець, начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Олена Сарно та директор Міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ольга Юрченко. Гості приїхали не з пустими руками – від міської ради табір отримав набір спортивного інвентарю (м’ячі, набори для бадмінтону та ін.).
Варто зазначити, що цього разу табір прийняв 28 дітей з багатодітних, малозабезпечених сімей, 30 дітей, які перебувають на диспансерному обліку, 30 дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування, 42 обдаровані дитини. При цьому 130 дітей направлені на оздоровлення по безкоштовним путівкам за рахунок міського бюджету. Повна ж вартість відпочинку становить 1410 гривень.
Виступаючи перед дітьми та вожатими Олег Старинець зокрема зазначив, що канікули – це та прекрасна пора, на яку чекає кожна дитина, а змістовний відпочинок – це якраз те завдання, яке повинні вирішувати спільними зусиллями влада та батьки. Заступник міського голови висловив впевненість, що цього року умови перебування дітей у таборі будуть не гірші ніж у минулі роки.






















































































Прес-служба міської ради














































































Прес-служба Житомирської міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare