Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 29
візитів сьогодні: 5548
візитів всього: 482469
Прогноз погоди
Організація Дня міста – це кропітка праця тисяч житомирян
28 вересня 2012 року 12:51

 

27 вересня 2012 року в сесійній залі Житомирської міської ради дякували спонсорам святкування Дня міста та нагороджували організаторів заходів святкування.

Подяки та Грамоти вручали секретар міської ради Наталія Леонченко, Перший заступник міського голови Галина Семенець та заступник міського голови Петро Закусило.

«Я щиро дякую всім хто долучився до фінансування та організації святкування Дня міста. Адже завдяки праці тисяч житомирян спонсорів, організаторів, волонтерів ми змогли провести святкування на такому рівні» - подякувала Наталія Леонченко.

Грамотами та подяками виконавчого комітету Житомирської міської ради були нагородженні представники комунальних підприємств та служб, які активно працювали над прибиранням та благоустроєм міста, колективи навчальних закладів міста, які активно долучились до організації різних заходів святкування Дня міста.

Листами подяками були нагородженні спонсори святкування Дня міста, серед яких як великі приватні підприємства, так і фізичні особи підприємці.

«Цього року ніхто не залишився байдужим до святкування Дня міста, адже в організацію фестивалів, акцій, заходів житомиряни вклали свою душу та працю. Дякую Вам за посильну допомогу та гарно виконану роботу» - наголосила Галина Семенець.

Цього року було відновлено традиційний елемент відзначення Дня міста Житомира – святкову ходу житомирян вулицями міста. Студенти та викладачі навчальних закладів міста, трудові колективи підприємств, установ та організацій різних форм власності та інші житомиряни взяли участь у святковій ході по вулицях Великій Бердичівській та Черняховського до майдану Соборного.

«У рамках святкування Дня міста було проведено багато різних заходів, що показали справжній дух і колорит Житомира та толерантність житомирян. Дякую Вам за сприяння у організації та проведенні святкування» - підкреслив Петро Закусило.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare