Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 32
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 481505
Прогноз погоди
Проведено тематичний семінар для державних службовців
28 вересня 2012 року 12:53

 

Короткотерміновий тематичний семінар для державних службовців, керівників і спеціалістів кадрових служб апаратів райдержадміністрацій, структурних підрозділів та територіальних органів виконавчої влади Житомирського району та міста Житомира проведено фахівцями Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій.

Розпочав семінар заступник міського голови О.М. Бочковський, який привітав присутніх та побажав їм плідної роботи. Про основні новації Закону України «Про державну службу», що вступає в дію з 01.01.2013 року розповіла начальник навчально-методичного відділу Центру перепідготовки О.І. Олексюк. Вона наголосила на необхідності прийняття нового законодавчого документу в галузі державного управління з метою приведення його у відповідність до вимог та потреб часу, європейських норм та стандартів. Оксана Ігорівна зупинилася у своєму виступі на конкретних змінах, нових поняттях і їх практичному застосуванні.

Головний спеціаліст сектору організаційно-кадрової роботи і документообігу управління державної служби Головдержслужби України у Житомирській області Кравченко Л.М. роз’яснила питання пенсійного забезпечення державних та публічних службовців.

Під її керівництвом було проведено також практичне заняття щодо застосування профілю професійної компетентності посади начальника відділу. Учасники семінару заповнили анкети щодо форм, методів і змісту проведення занять з державними службовцями.

За словами фахівців Центру перепідготовки і підвищення кваліфікації, результатом запровадження нового закону мають стати позитивні зміни у сфері державного управління, підняття рівня професійної компетентності державних службовців та престижу державної служби.

 

Управління по звязках з громадськістю

 

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare