Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 25
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 482696
Прогноз погоди
У дитячому садку №21 замінено всі вікна та утеплюється фасад
27 вересня 2012 року 15:37

 

З 10 вересня 2012 року в дошкільному навчальному закладі №21 тривають роботи з утеплення фасада та заміни вікон у рамках реалізації проекту Житомирської міської ради та фінансової корпорації НЕФКО з втілення енергоефективних технологій у господарстві міста.

Як зазначив заступник міського голови Олександр Бочковський, дитячий садок №21 побудований в 1980 року за проектом дошкільного навчального закладу південних регіонів країни і на сьогодні потребує утеплення.

«Взимку температура повітря в приміщені дитсадку коливається в межах 16-18 градусів вище нуля, а знімки тепловізора показали, що найбільше тепла втрачається через старі вікна та фасад приміщення» - наголосив Олександр Бочковський

Після проведення тендеру проект з утеплення приміщення дитсадка передбачає фінансування у розмірі 1,670 тис. гривень. На сьогодні завершені роботи по замінні вікон і наразі проводяться роботи з утеплення фасада.

Директор закладу Катерина Томашевич подякувала керівництву міської ради за оперативність у проведенні робіт з утеплення приміщення:

«За два тижні будівельники замінили 120 старих дерев’яних вікон на нові металопластикові і вже виконують роботи з утеплення фасада приміщення. Дитячий садок не припиняє роботу в зв’язку з ремонтом, всі групи працюють. Якістю виконаних робіт і батьки вихованців, і керівництво садка задоволені».

Усі роботи з утеплення фасада планують закінчити до початку холодів. За словами майстра бригади Вадима Котвицького, будівельники працюють без вихідних з 8 години ранку до 18 години вечора:

«Ми плануємо залучити більше працівників, щоб встигнути виконати всі роботи до холодів».

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare