Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 28
візитів сьогодні: 5538
візитів всього: 482003
Прогноз погоди
У Житомирі відкриється сучасний спорткомплекс Sport Life із трьома басейнами
27 вересня 2012 року 12:03

Зустріч міського голови Володимира Дебоя із генеральним директором по оренді ТРЦ «Глобал.UA» Юрієм Сбоєвим та віце-президентом мережі фітнес-клубів Sport Life Виталієм Левицьким відбулася нещодавно, після відкриття сімейного центру «Острів розваг».

Сторони затвердили параметри і характеристики нового спорткомплексу, хронологію його будівництва та здачу в експлуатацію.

10 тис. житомирян зможуть займатися понад 350 видами спорту, – такі будуть потужності нового спортивного комплексу. Серед основних видів спорту – плавання, легка атлетика, йога, акробатика, аеробіка, бодібілдинг, сучасні танці, бойові мистецтва.

«Ми хочемо зробити спорт доступним. – говорить міський голова Володимир Дебой. – Наша головна ціль – залучити до здорового способу життя не лише дорослих, а й дітей».

Як повідомив міський голова, в спорткомплексі працюватиме не менше 100 спортивних секцій для дітей віком від 3 до 14 років, а також секція плавання для малят.

«Наявність у місті такого масштабного комплексу суттєво покращить інфраструктуру», – упевнений Володимир Дебой.

У новому спортивному комплексі на площі 3500 кв.м. будуть: 3 басейни, великі тренажерні зали із сучасним обладнанням, універсальні зали для групових програм.



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare