Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 3
переглядів: 32
візитів сьогодні: 5534
візитів всього: 482261
Прогноз погоди
Міський голова Володимир Дебой підтримує мешканців проїзду Андріївського
27 вересня 2012 року 11:43

Проблема не одного десятиліття Житомира – міське сміттєзвалище – особливо загострюється перед черговими виборами. Свідчення цього – страйки мешканців проїзду Андріївського, що відбулися минулого тижня. Житомиряни переконалися: крім підбурювання та слів, реальної допомоги від певних політичних сил їм не дочекатися – ні планів вирішення закоренілої проблеми, ні пропозицій щодо подальших кроків.

Вчора, 26 вересня 2012 року, Житомирський міський голова Володимир Дебой зустрівся із мешканцями проїзду Андріївського, аби разом вирішити, як діяти далі. Керівник міста провів виїзну робочу нараду по найгостріших питаннях благоустрою вулиці.

 «Я поділяю стурбованість людей. Вони вже більше 60 років живуть поблизу сміттєзвалища. Поточні питання ми вирішили і досягли згоди із мешканцями. Єдиним шляхом вирішення глобального питання – сміттєзвалища – я бачу будівництво сучасного сміттєпереробного заводу. Але це питання не одного дня. На жаль, поки що в Україні сміттєпереробних заводів немає», – сказав міський голова Володимир Дебой.

Люди розуміють: будівництво заводу для міста непідсильне, а вирішити одразу проблему сміттєзвалища, до якого десятками років нікому не було діла,  не можливо. Житомиряни погоджуються, що сміттєзвалище все ж функціонуватиме, доки не буде інвестора, який би погодився збудувати сміттєпереробний завод. Тому звернулися до керівника міста із проханням встановити світлофори, тротуар по вулиці, аби люди могли безпечно ходити, зважаючи на постійний рух вантажних автомобілів.

Керівник міста Володимир Дебой підтримує прохання житомирян: у найближчому часі тут буде облаштовано автобусну зупинку, встановлено світлофор та дитячий майданчик. На часі – будівництво тротуару.

Житомиряни задоволені результатами зустрічі і обіцяють долучатися до благоустрою всією громадою. Так, мешканці планують висадити лісосмугу від сміттєзвалища, аби хоч якось затримувати пил за запах. Також за підтримки міської влади на території буде встановлено дитячий майданчик. Чоловіки з проїзду Андріївського запевнять: докладуть максимум зусиль, аби їх діти займалися спортом: зроблять ворота, бруслі, інші турніки.

Тетяна Швець, мешканка будинку по пр.Андріївському, підтверджує: житлово-комунальними службами проведено велику роботу щодо прибирання території, забезпечення належного вивозу сміття та експлуатації сміттєзвалища.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare