Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 33
візитів сьогодні: 5536
візитів всього: 481632
Прогноз погоди
Володимир Дебой протаранив Фещенка
22 вересня 2012 року 15:58

Сьогодні, 22 вересня 2012 року, за підтримки міського голови Володимира Дебоя у ТРЦ «Глобал.UA» відкрито справжнє містечко дитинства – сімейний центр «Острів розваг».

На відкриття центру особисто завітавли Житомирський міський голова Володимир Дебой, директор ТРЦ «Глобал.UA» Микола Бірюченко, голова правління «Атракціон-сервіс» Володимир Сивошенко.

Як того вимагає традиція, першим випробувати атракціон доручили почесним гостям. Керівники міста разом із керівництвом ТРЦ та представниками ЗМІ покаталися на автодромі навипередки.

«Це чудовий сімейний центр для дозвілля. Тут зможуть гарно відпочити не лише діти, а й батьки. Мені дуже приємно, що у Житомирі відкрито великий, один із кращих в Україні дитячий центр. На площі понад 3,5 тис.кв.м. кожна дитина знайде для себе гарне заняття», – мовив міський голова Володимир Дебой.

Після урочистого відкриття міський голова оглянув сімейний центр та вручив дітям подарункові сертифікати на відвідування центру відпочинку.

Микола Бірюченко під час відкриття центру зазначив, що ТРЦ «Глобал» до свого Дня народження щорічно відкриває нові об’єкти. Вже незабаром – відкриття нових – для активного відпочинку всієї сім’ї.

Житомиряни задоволені: відтепер діти та батьки не зважаючи на пору року чи погодні умови, зможуть гарно і з користю провести час у сімейному центрі відпочинку «Острів розваг». Тут крім звичних атракціонів, дітям можна покататися на роледромі, полазити у найбільшому в місті лабіринті, пограти у дитячий боулінг, відвідати велику ігрову кімнату, пострибати на батуті, а також  відсвяткувати День народження чи просто посидіти у кафе.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare