Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 30
візитів сьогодні: 5534
візитів всього: 482273
Прогноз погоди
Зупинок на ремонт зібраного до Дня міста тролейбуса не було
18 вересня 2012 року 17:53

Управління транспорту і зв’язку Житомирської міської ради спростовує інформацію щодо зупинки на ремонт зібраного до Дня міста тролейбусу.

До 1128-річниці м. Житомира КП "ЖТТУ" випущено на лінію перший капітально відремонтований тролейбус. Всі роботи проведені працівниками підприємства, використовуючи потужності виробничої бази Депо № 1 (вул. Ольжича).

Під час ремонту тролейбуса замінено на нові 90% вузлів та агрегатів. Фактично на лінію вийшов новий тролейбус із гарантійним терміном експлуатації 8-10 років. Тролейбус курсує на маршруті № 1 і відповідно до технологічних вимог експлуатації періодично проходить планове технічне обслуговування та доводку основних вузлів та агрегатів згідно правил обкатки нового тролейбуса.

Незапланованих зупинок чи простоїв даного тролейбусу внаслідок технічних несправностей не було, а інформація, опублікована Інтернет-виданням, є недостовірною.

 

P.S.: Управління по зв’язках з громадськістю звертається до місцевих Інтернет-видань, які періодично публікують недостовірну інформацію щодо діяльності виконавчих органів міської ради, із проханням перевіряти всю інформацію, у т.ч. отриману із «джерел у міській раді», публікувати коментарі із посиланням на  конкретних осіб та не вводити читачів своїх ресурсів в оману.



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare