Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 29
візитів сьогодні: 5535
візитів всього: 477449
Прогноз погоди
Житомир спортивний: результати змагань у рамках святкування Дня міста
12 вересня 2012 року 09:07

МІНІ-ФУТБОЛ

На спортивному майданчику загальноосвітньої школи № 30 у період з 24 серпня по 9 вересня 2012 року управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради спільно з Житомирською міською федерацією міні-футболу(футзалу) було проведено Кубок міста Житомира з міні-футболу, присвячений Дню фізичної культури і спорту та Дню міста.

Фінал видався напруженим і безкомпромісним. Матч закінчився з рахунком 3-3, але володарем Кубку міста стала команда «Авангард», а команда «ГазМяс» стала другою за додатковими показниками.   

У змаганнях взяло участь 26 команд.

 

ШАХИ

 У міському культурно-спортивному центрі міської ради  у період  з 6 по 9 вересня 2012 року управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради було проведено у 4 вікових категоріях відкритий дитячий фестиваль «Шахова юність Полісся», присвячений Дню фізичної культури і спорту та Дню міста.

Командне І місце посів дитячо-юнацький клуб з міста Коростишева,    ІІ місце одержала команда дитячо-юнацької спортивної школи № 1 міста Житомира, а  ІІІ місце зайняла команда шахового клубу «Дебют» (м.Житомир). 

У змаганнях взяло участь 62 учасники.

 

БАДМІНТОН

 У спорткомплексі Житомирського державного технологічного університету 8-9 вересня 2012 року управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради було проведено відкритий чемпіонат міста з бадмінтону.

І місце серед чоловіків у віковій категорії до 35 років посів Олішицький Віталій, І місце серед чоловіків у віковій категорії старше 35 років зайняв Крисюк Петро, а серед жінок І місце виборола Лазакович Юлія.

У змаганнях   взяло участь 26 спортсменів.

 

НАСТІЛЬНИЙ ТЕНІС

  У спорткомплексі  Житомирського державного технологічного університету 8-9 вересня 2012 року управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради було проведено Кубок міста Житомира з настільного тенісу.

Володарем Кубку міста став Скок Павло (м.Коростишів), друге місце посів Зборовський Павло (м.Житомир), а третім став Ващук Олексій (м.Житомир) Серед жінок володарем Кубку міста стала Годлевська Олена (м.Житомир), другою – Макаревич Христина (м.Житомир), а третьою – Петракова Ганна (Житомирський р-н). У змаганнях взяло участь 33 спортсмени.

 

БІЛЬЯРДНИЙ СПОРТ

У більярдному клубі «РІО» 8-9 вересня 2012 року управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради було проведено відкритий чемпіонат міста Житомира з більярдного спорту «Комбінована піраміда».

У змаганнях взяли участь 24 чоловіка.

 Переможцем турніру став Шаглій Дмитро, друге місце посів Кір’яков Кирило, а третє місце розділили Рабчук Андрій та Савков Ярослав.

Серед ветеранів першим став Корнійчук Едуард, другим став Барановський Олександр, а третє місце посіли Котлярчук Олександр та Чеханюк Володимир.

 

СПЕЦІАЛЬНА ОЛІМПІАДА

У 8 вересня 2012 року управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради було проведено міський спортивний захід з рухової активності для дітей з обмеженими можливостями за програмою Спеціальної олімпіади.

У змаганнях взяло участь 16 спортсменів.

 

СПЕЦІАЛЬНІ СПОРТИВНІ ЗАХОДИ

У Житомирській виправній колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Житомирській області 4 вересня 2012 року  управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради було проведено спортивні заходи з міні-футболу, волейболу та настільного тенісу серед засуджених, які відбувають покарання у спеціальних виховних установах.

У змаганнях взяли участь 32 спортсмени.



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare