Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 38
візитів сьогодні: 5545
візитів всього: 477247
Прогноз погоди
На День міста у Житомирі – фестиваль шашликів «Золотий баран»
9 вересня 2012 року 21:38

Вдруге за рік у Житомирі пройшов фестиваль шашликів «Золотий баран» і набрав обертів. Перший фестиваль відбувся 24 червня 2012 року, у День молоді. Тоді організатори висловили сподівання, що свято стане традиційним і буде однією з родзинок відзначення Дня міста.

Привітати житомирян, які відпочивали на фестивалі шашлику, завітали і керівники області та міста. Житомирський міський голова Володимир Дебой та голова облдержадміністрації Сергій Рижук привітали присутніх із Днем міста та подякували ініціатору фестивалю Андрію Федірко за гарно організоване свято для житомирян.

Запечене ягня, уже знаний житомирянами узбецький плов, баранина під овочами, овочі гриль, шашлик зі свинини, баранини, гов'ядини – ці та інші страви куштували житомиряни 8 вересня 2012 року на ІІ Фестивалі шашлику, організованому до Дня міста у Парку культури і відпочинку ім. Ю. Гагаріна

Кухня на мальовничій природі, широке різноманіття м’ясних страв, насичена культурно-розважальна програма для дорослих та дітей, безліч конкурсів викликали масове  зацікавлення житомирян – у більшості сюди приходили відпочивати після активного дозвілля на інших мистецьких майданчиках, організованих по основних вулицях та площах до Дня міста.

Організатор фестивалю Андрій Федірко вручив подяки за підтримку ініціативи міському голові Володимиру Дебою та голові облдержадміністрації Сергію Рижуку.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare