Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 51
візитів сьогодні: 5542
візитів всього: 482075
Прогноз погоди
День міста: Свято хліба - другий рік поспіль
9 вересня 2012 року 17:56

Свято хліба вже другий рік поспіль проходить у Житомирі на День міста. Мета організаторів – зробити його традиційним.

Виставка-ярмарок хлібобулочних виробів кращих хлібопекарів міста, області  та майстер-класи з ліплення із тіста, що розгорнулися по вул. Лятошинського, спрямовували всіх відвідувачів до скверу – центру відзначення Свята хліба. Свято не обійшли і керівництво міста, області, гості Житомира з інших міст та країн.

«Тут представлені всі хлібороби та заводи області. Мені приємно вітати чистих, духовних, добрих людей на Святі хліба і святі міста, якому виповнюється 1128 років. Низько вклоняюсь рукам хліборобів, які додали до нашого свята частинку своєї душі. Упевнений: свято хліба у Житомирі буде традиційним. Адже Житомир – місто Жита і Миру! Бажаю всім житомирянам щастя, достатку, добра та миру!», – мовив міський голова Володимир Дебой.

Зі Святом хліба та Днем міста житомирян привітали і голова облдержадміністрації Сергій Рижук та голова обласної ради Йосип Запаловський. «Житомир започаткував гарне свято – Свято хліба, а значить, і свято життя та благополуччя. Приємно, що сюди ви прийшли сім’ями: із дітьми, онуками, близькими людьми. Через тиждень до Житомира приїдуть представники з усієї області на обжинки»,  – мовив Сергій Рижук.

До Свята хліба серед учнів проводилися конкурси на кращу творчу роботу та малюнок про хліб. Переможці конкурсів отримали грамоти, подяки та подарунки від міського голови Володимира Дебоя.

Аромат свіжовипеченого хліба, кращі хлібні роботи міських та обласних пекарів, композиції із хліба дошкільних навчальних закладів, народні пісні, танці, звичаї, вишиванки – це та багато іншого згуртувало сотні житомирян на Святі хліба.

 

Управління по зв’язках з громадськістю



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare