Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 31
візитів сьогодні: 5531
візитів всього: 477393
Прогноз погоди
Запрошуємо житомирян та гостей Житомира на День міста
6 вересня 2012 року 22:24

 

7-9 вересня 2012 року Житомир відзначає свою 1128-у річницю з дня заснування. В цьому році програма святкування Дня міста стала ще більш насиченою і різноманітною. Метою було залучити якнайбільше організаторів, щоб свято рідного Житомира прийшлось всім до душі.

Особливістю цьогорічного Дня міста є єдиний стиль проведення святкування під гаслом «Нас єднає Житомир».

Для зручності житомирян програма розбита на 8 блоків, проходитиме святкова хода, в якій з задоволенням братимуть участь і установи, організації, підприємства, громадські організації, представники громадськості. Кульмінацією ходи буде з’єднання двох колон на майдані Соборному.

В цей день буде вже традиційний фестиваль за участю ковалів та фольклорний фестиваль «Поліське весілля», надзвичайний та неординарний фестиваль вуличного мистецтва «Street Art», свято Хліба «Жито для миру», яке має стати традиційним, Фестиваль шашлику, Фестиваль національно-культурної творчості та національної кухні, який теж відбувається вже другий рік поспіль.

На багатьох майданчиках міста проходитимуть святкові дійства, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Звичайно важливою частиною свята, як і багато років поспіль, є гала-концерт «Єднаймося у голосах» за участю заслужених мистецьких колективів та командою КВК «Дівчата з Житомира».

Запрошуємо всіх житомирян та гостей міста 7-8 вересня розділити з нами це свято та збагатитися новими яскравими емоціями та враженнями.



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare