Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 36
візитів сьогодні: 5537
візитів всього: 477526
Прогноз погоди
Свято осені
4 вересня 2012 року 09:48

1 вересня Житомир вітав своїх учнів не тільки на Святі Першого дзвоника, а і на концертних підмостках міста. Одне з таких свят відбулося у Парку кульури та відпочинку ім. Ю. Гагаріна.

Організатори заходу – Житомирський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з управліннями культури та освіти Житомирської міської ради представили до уваги глядачів концертно-розважальну програму за участю кращих молодіжних естрадних виконавців міста. Також маленькі житомиряни брали участь у дитячому караоке, демонструючи свої вокальні таланти.

Для дітей, підлітків та їх батьків була підготовлена цікава конкурсна програма, а всі бажаючі мали змогу висловити свої емоції з нагоди свята беручи участь у фестивалі малюнка на асфальті. Майданчик біля арки розцвів дитячими малюнками.

Всього у фестивалі малюнка взяло участь більше ста маленьких житомирян. Усі активні учасники свята отримали цікаві призи від Житомирської міської ради.

 

 

Житомирський міський центр

соціальних служб для сім’ї,

дітей та молоді



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare